{0} reviews | Schrijf review

De Schrijver (Groot-Bijgaarden)
Dilbeek - De Schrijver

Petrus Bayensstraat 60
1702 Groot-Bijgaarden (Dilbeek)

02 466 04 78
0495 32 28 13
02 466 62 30
     

De Schrijver: uw algemeen vervoerder en leverancier van bouwmaterialen

Vervoer van al uw materialen

Moet u bouw- of andere materialen bij uw klant of op een bouwterrein leveren? De Schrijver is een transporteur om op te bouwen. Onze trekkers met oplegger en vrachtwagens met of zonder aanhangwagen staan voor u klaar. Ze zijn voorzien van een kipsysteem met of zonder meeneemheftruck of van een laadkraan. Met een volledige uitrusting aan boord leveren we ook in extreme omstandigheden en op moeilijk bereikbare plaatsen.

Uw leverancier van bouwmaterialen

Bouwt u een woning, appartement of bedrijfsgebouw? Legt u een oprit of tuin aan? Bij De Schrijver vindt u al uw ruwbouwmaterialen, tegels en sierbestrating: zand, cement, chape, grind, isolatiemateriaal, klinkers, natuursteen, betonblokken, snelbouwstenen, … Wij leveren ze voor u tot op de bouwplaats. Of u haalt ze zelf bij ons af.

Ook in het buitenland

Hebt u een bouwproject lopen in een van onze buurlanden? Wacht uw Duitse of Franse klant op de levering van zijn bouw-, werf- of andere materialen? Onze vrachtwagens rijden en leveren al meer dan 60 jaar in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Onze ervaren chauffeurs brengen uw bestelling of vracht veilig én op tijd tot op zijn bestemming.

Transport of bouwmaterialen nodig in de Benelux, Frankrijk of Duitsland? Bel snel naar De Schrijver: 02 466 04 78.

 

 

 

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review